KUKA OLEN ..

Kaustinen – rakas syntymäpitäjä ja kasvupaikka, jossa sain vankan pohjan tanssin ja musiikin, kansantaiteen tekemiseen ja kokemiseen. 

Perinne – juuret, josta ammentaa ja johon palata.

Tanssi – osa minua, ollut jo yli kolmekymmentä vuotta. Erityisesti kansantanssi, sitä elän ja hengitän. Ensin se oli harrastus, josta syttyi kipinä ja pikku hiljaa se kasvoi isommaksi prasuksi, joka jatkoi kasvamistaan kohti ammattia. Kymmenen ammattilaisvuoden jälkeen roihu palaa edelleen, välillä kytien ja toisinaan räjähtäen liekkimereksi. 

Siivet – luovuus, joka kohottaa juuret ilmaan ja yhdessä niistä muodostuu taidetta.

 

Kuva: Krista Järvelä

MINULLE TÄRKEÄÄ ..

Hyvä fiilis – mitä ikinä teenkään, pyrin siihen, että mukana on naurua. 

Läsnäolo – jokainen ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Ammattitaito – kohtaan jokaisen ihmisen ilolla ja haluan löytää yhteisen kielen. Olen ylpeä siitä mitä osaan ja teen. Kehittyminen ja haastaminen ovat osa kasvua.

Ystävät – yhdessä elämistä, iloa, itkuakin. Jakamista, kokemista, tarpomista ja pilvissä liitelyä. Voimavara.

Perhe – ♥

TANSSIN LISÄKSI ..

Luonto – sinne suuntaan aina, kun se on mahdollista. Virtaavan veden äärellä rauhoitun ja metsässä mieli lepää, ajatuset kirkastuvat ja aika pysähtyy. Kotoisin maisema on pelto metsän reunalla.

Keho – ajatushautomo ja työväline. Sen huoltaminen ja vahvistaminen on välttämätöntä, muuten pysähdyn. Monipuolinen liikunta on aina ollut iso osa elämääni, tällä hetkellä tähtäin on puolimaratonissa.

Hupailu – sitä ilman ei ole minua. 

Laulaminen – nautin sen tuomasta hyvän olon tunteesta. Haaveilen siitä, että jonain päivänä pääsen laulamaan bändin kanssa kokonaisen keikan.

Parturi-kampaaja – toinen ammattini. Leikkaukset ja kampaukset rakentuvat samalla tavalla kuin koreografiat; peruspalikat kohdalleen, jotta voi luoda ihana mitä vaan. 

peltomaisema

olen ollut mukana mm.

Kaustisen Taiteen päivän tervehdys 23.10.2020
Yhdessä Vuokko ja Sampo Korvan kanssa
Tanssihaaste opettajana 2017
Koko Suomi tanssii – hanke 2017
Keski-Suomen Tanssin Keskus
Tanssijana musiikkivideolla 2016
Antti Kleemola – Ainut elämä
Saakeli 2012
koreografia ja tanssi: Katariina Hiukka ja Paula Kettu